Hvordan finne sportsresultater?

Her har du en oversikt over nettsider hvor du kan finne live sportsresultater i Norge. Disse sidene oppdateres automatisk mens spillet pågår. Vi har også lagt inn alternativer som ikke kun dreier seg om fotball.

For dem som satser penger på sport, enten odds eller tipping, vet dem hvor viktig det er å få jevnlige oppdaterte sportsresultater. Laget som scorer først eller om det oppstår skader på banen har alt si for mange som satser penger på sport og live betting.

Er du opptatt av å få med deg alle sportsresultater med raske oppdateringer mens kampen pågår? Enten i norsk fotball, Premie League eller andre Champions League, finnes det en rekke forskjellige nettsider du kan bruke for å oppdatere deg direktesendte oppdateringer.

Beste norske nyhetssider for sportsresultater

I Norge er det to nettsider som er mest kjent når det kommer til å finne live resultater på nett. Begge er nyhetssider og gir oversikt over de mest populære sportsbegivenhetene som vi nordmenn følger med på. Men for dem som er ikke så interessert i fotball eller håndball, er utvalget ganske labert på disse to sidene. Vi skal se nærmere på hvilke funksjoner disse nettsidene har:

NRKKlikk her for å besøke siden over sportsresultater

Bilde av NRK sportsresultat oppsett

NRK har utviklet et flott oppsett som er både brukervennlig på mobil og PC for å finne de ferskeste resultatene i fotball. Utformingen er som en vanlig sportsbetting plattform, med oversikt over kommende kamper i venstre marg.
Når du klikker på en av kampene kan du lese alle viktige detaljer før og under kampen.

  • Live referat – Referatet er et viktig element å følge med på for å vite stillingen underveis. Om det er for eksempel spillere som blir utvist eller skadet, får du jevnlige oppdateringer skrevet direkte i referatboksen slik at du aldri går glipp av en hendelse på banen.
  • Statistikk –  Hvilket lag fører ballen mest, hvem er det som har hatt flest sjanser på mål? Statistikken er et viktig element å følge med på, spesielt om du driver med live sportsbetting og vil tippe på laget som prestere best i løpet av kampen.
  • Tabell –  Her får du en oversikt over hvordan lagene du er interessert i ligger an i tabellen foreløpig i sesongen. Dette kan gi deg en god indikasjon på hvilket lag som vinner kampen. Tabelloversikten viser deg hvor mange seiere, uavgjorte og tapte kamper hvert lag har hatt i løpet av sesongen.
  • Topplister –  Hvilke spillere er det som utmerker seg på lagene i ligaen? Topplisten gir deg en oversikt over alle spillere som har scoret, hvilken nasjonalitet de har og hvilket lag de tilhører.

Foreløpig er det 5 idrettsgrener du kan søke opp på NRK sine sider; Fotball, Vintersport, Ishockey, Håndball og Friidrett. Dette er en ganske ny plattform hvor det er planer om å utvide til flere sportsgrenser etter hvert.

VGLive – Klikk her for å besøke siden

Bilde av VG sportsresultat oppsett

VG har et enkelt brukergrensesnitt for å oppdatere seg på informasjon som kommer inn under kampen. Du får også muligheten til å se video av enkelte kamper som de har sendingsrettigheter til, og i tillegg et kampreferat hvor de skriver alle viktige hendelser på banen.

  • Kampforløp –  Dette vinduet finner du når du klikker deg inn på kampen du ønsker å følge med på. Her oppdateres du live hver eneste gang det blir mål, skader, straffer eller andre viktige omstendigheter for kampen.
  • Statistikk – På «Stats»- siden får du oppført jevnlig statistikk i forhold til ballbesittelse, frispark, avslutninger uten mål, røde og gule kort og mye mer. Statistikken vil kunne hjelpe deg til å legge innsatser etter hvert som kampen pågår.

Brukergrensesnittet er veldig brukervennlig på VG, men gode og forståelige menyfunksjoner. Men her også er det veldig begrenset i forhold til hvilke sportsgrener de dekker. Er det derimot Fotball, Ishockey eller Håndball du er mest interessert i, har de dekning på de fleste kampene i store ligaer i Europa.

Fordelen med å bruke bettingsider kontra nyhetssider

Både VG og NRK er gode kilder til de mest populære sportsgrenene i Norge for tipping og odds. Men disse nyhetssidene har ikke muligheter for deg å satse penger direkte. Derfor kan det være like greit å få alt samlet på en plass.

Betting og odds-sider har også live oppdateringer under direktesendte kamper, og i tillegg kan de ofte ha flere direkte TV-sendinger eller et virtuelt kampoppsett slik at det er enklere å følge med på utviklingen i kampen.

Fordelen er at du får med bettingsider:

  • Samlet informasjon om kampene du er interessert i
  • Muligheten til å satse penger på samme plattform
  • Flere oddsmarked å satse penger på
  • Et større utvalg av sportsgrener

Å åpne en konto og følge med på sportsresultater på oddssider er som regel gratis, eller at du må satse et minstebeløp for å få med deg direktesendingene. Men totalt sett får du en raskere og optimal oppdatering i kampen, slik at du kan enkelt ta vurderinger underveis på hvilke oddsmarkeder du ønsker å satse penger på.